• Pregleda: 1659

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (7 - 13. jul)

U periodu od 7. do 13. jula 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i jedna osoba je lakše povređena, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (7 - 13. jul)

U toku prethodne nedelјe, sprovedene su dve akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerene na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 13 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 17 prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isklјučeno 11 vozača. Kontrolisano je ukupno 155 vozila.

U toku protekle nedelјe, pripadnici Odelјenja za vanredne situacije u Subotici imali su 20 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
E,draga gospodo "statističari",bilo da niste obavešteni(?) ili je koji drugi antrag u pitanju,tek sleduje Vam jedan neopravdani zbog izostanka sa svečanog kršenja izmene režima saobraćaja,odnosno vožnje suprotno znacima skretanja u levu stranu na raskrsnici ulica B.Milićević i M.Gorki.Kako od strane belog vozila namerenog na zahuktalu zglobnu "šesticu" za Palić,tako i destruktivnim ponašanjem ostalih vozača.Ništa novo i već neviđeno.A,dokle,ne zna se.Ili,možda,dok neko ne omrkne i nadje se u redovnom nedeljnom izveštaju!?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.