• Pregleda: 3438

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (6.1.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (6.1.)

U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća. U tri saobraćajne nesreće, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i pet osoba je lakše povređeno, dok je u sedam saobraćajnih nesreća pričinjena materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 15 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

3
Alisa u zemlji čuda Odgovori
Što bi se reklo "već vidjeno",odnosno kao i toliko puta do sada,suvoparnim "raportom" naša saobraćajna svakodnevica svedena u statističke okvire sa nešto izmenjenim brojčanim pokazateljima.A pošto je sveobuhvatna prevencija neželjenih tragičnih dešavanja i dalje samo mislena(?!) imenica,razmislimo o izboru koji nastradali,nažalost,nemaju,a to je da:defanzivnom vožnjom i eliminisanjem destruktivog ponašanja u saobraćaju-NE BUDEMO BRŽI OD ŽIVOTA!
bazooka Odgovori
Nisam vozio proteklih godinu dana.. I sad opet vidim da nema poboljsanja u saobracajnoj kulturi... Ne daje se zmigavac, prekoracenje brzine..bahatost pojedinih vozaca... A mene zaustavljaju i mrko gledaju. Alo policiju..radite svoj posao il da vas menjamo za drugu ...nesmeju tatin sinovima ni dalje nista... E moja srbijo...tones duboko
trogirska Odgovori
Nedostaje: ukradeno... opljačkano... uzeto... razbijeno... uništeno...
Kada će biti u izveštajima PU Subotica???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.