• Pregleda: 2598

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (4.11.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (4.11.)

U periodu od 28. oktobra do 3. novembra 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća. U šest saobraćajnih nesreća, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i četiri osobe su lakše povređene, dok je u četiri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja. Podneto je 12 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 24 naloga za uplatu novčanih kazni. Kontrolisano je ukupno 107 vozila.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 15 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
Đinđi Rinđi Odgovori
Možeš misliti bezobrazluka da objave da. su za nedelju dana napisali 12 zahteva za prekršajni postupak.Da redovno radite svoj posao dnevno bi napisali barem 500.Skoro svi pešaci prelaze pešački sa mobilnim na uvetu,svaki drugi vozač telefonira dok vozi,nepropisno parkirani po gradu koliko hoćeš.I vi javno iznesete na koferenciji za štampu kako neradite svoj posao i time se hvalite.
Sram vas bilo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.