• Pregleda: 3019

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (28. jul - 3. avgust)

U periodu od 28. jula do 3. avgusta 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodile su se tri saobraćajne nezgode. U dve saobraćajne nezgode, dve osobe su lakše povređene, dok je u jednoj saobraćajnoj nezgodi pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (28. jul - 3. avgust)

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja. Podneto je 10 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 17 prekršajnih naloga. Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja sankcionisano je 18 vozača. Kontrolisano je ukupno 76 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 25 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

7
ffilozoff Odgovori
GDE je TIJANA????
gradjanin Odgovori
........Gde je Tijana...............Koliko je ljuti motorista napisao kazni za ne vezani pojas i ne upaljena svetla....................a za voznju na zadnjem tocku verovatno ni jednu................
Statistika Odgovori
Treba PU Subotica da doda izvestajima jos jednu novu rubriku nedeljnim izvestajima, namime "KIDNAPOVANI" i "UBIJENI"

P.S. Imamo najkilaviju policiju na svetu! Kako ih nije i sramota da uzimaju novac, da to i nazivaju platom? Sramota su samih sebe, kako se i smeju pogledati u ogledalo svako jutro? Sram vas bilo, nesposobnjakovici! STA JE SA UBICOM MILICE BARASANIN? Gde je oteta Tijana?

Policija = Lencuge i sramota!
sever Odgovori
Ok ali ovo je izveštaj saobraćajne policije. Nas građane više interesuje onaj drugi deo što ne pripada saobraćajnoj.
PERA Odgovori
oni znaju da pisu
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
@sever

OVO je,ipak,Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (28.jul-3.avgust), i kamo sreće da se shodno novinarskom pravilu,ono o čemu nisu pisali nije ni dogodilo.Nažalost,jeste!Baš kao i dalje učestala pogibeljna vožnja suprotno znacima zabrane kod nadvožnjaka,ali ko još da brine o tome?Gospoda u plavom siguno-ne!Po običaju,formu je zadovoljena odgovarajućom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom,a suština...?Pa,eto je u isključivom (i nepotpunom) "izveštaju saobraćajne policije".
vozac30godina Odgovori
...a koliko taksista NE KORISTI UOPŠTE levi žmigavac, na trgu Žrtava Fašizma stoje na sred puta i lupaju haube ostalim vozačima kada prođu, a što primaju putnike u sred raskrsnice na semaforu? DO KADA IMUNITET TAXISTIMA za bahatost u saobraćaju?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.