• Pregleda: 2013

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (27.1. - 2.2.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (27.1. - 2.2.)

U periodu od 27. januara do 2. februara 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća. U jednoj saobraćajnoj nesreći, jedna osoba je lakše povređena, dok je u sedam saobraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelјe, pripadnici Odelјenja za vanredne situacije u Subotici imali su 60 intervencija, od kojih je 17 bilo na gašenju požara, 42 tehničke intervencije u saobraćaju vezano za vremenske neprilike i jedna lažna dojava.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Već toliko puta vidjeno suvoparnim bla,bla,bla... rečnikom svodjenje naše saobraćajne svakodnevice u statističke okvire.Nažalost,o nameri eliminisanja evidentnih problema kako u užem centru grada (nedozvoljenog skretanja kod nadvožnjaka,parkiranja suprotno znaku zabrane u ul. Nušićevoj,Petra Drapšina...,haosa prilikom uključivanja u kružne tokove...),tako i po sistemu koncentričnih krugova u široj okolini,laboratorijskim rečnikom-ni u tragovima.Kamo sreće da je najavljeno"konkurisanje"ovog dela ravnice Silikonskoj dolini po broju sofisticirane tehnologije (nadgledanja),bez aktivnijeg delovanja ljudskog faktora na prevenciji,hokus-pokus rešenje.Ali nije!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.