• Pregleda: 2119

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (24 - 30. mart)

U periodu od 24. do 30. marta 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda. U šest saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, tri su zadobile teške telesne povrede i tri osobe su lakše povređene, dok je u osam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (24 - 30. mart)

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Podneta su dva zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je šest prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja su isključena tri vozača, od kojih je za jednu osobu određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je 84 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su osam intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

2
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Na nedavno im upućene mejl o,izmedju ostalog,potrebi obeležavanja središne linije u ulici Maksima Gorkog kod podvožnjaka,ili vraćanju prethodno skinute table namenjene kamionima na znak zabrane skretanja u levu stranu,odnosno uklanjanja znaka "zabrane zaustavljanja i parkiranja" u trenutno (a dokle će,ne zna se) "slepoj" Nušićevoj ulici,od strane lokalnog Saveta za bezbednost saobraćaja mi je dopisom odgovoreno da će predloge uputiti gradskoj Direkciji za izgradnju kao upravljaču puta na daljnji postupak,ali...Sve dok se ne izvrše odgovarajuće promene,nadležni organi u kooperaciji sa "paukom" su dužni da kontrolišu,ali i sankcionišu,svakodnevne nepropisne radnje i na pomenutim lokacijama.Nažalost,naznake o tome u redovnim nedeljnim izveštajima nema ni u tragovima.Ako,može im se.
atila Odgovori
draga policijo ovo vi zovete pojacanom kontrolom ha ha ha pa kako vas nije sramota! ja vidim dnevno vise povreda propisa nego vi za nedelju dana pojacanom kontrolom! posaljite mi nacelnika da vam to dokatem a ja cu da trazim samo pola vase plate! Radnicka plata pa zato vi sedite po kaficima!Sram vas bilo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.