• Pregleda: 2310

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (22.07.)

U periodu od 15. do 21. jula 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća. U četiri saobraćajne nesreće, pet osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (22.07.)

U toku vikenda, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je šest zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je pet nalog za uplatu novčanih kazni. Kontrolisano je ukupno 67 vozača.

Takođe, u noći između 20. i 21 jula, saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom sprovela akciju u kojoj je specijalnim vozilom ‘’pauk’’ uklonjeno četiri vozila zbog nepropisnog parkiranja.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 14 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
Перо Којот Геније Odgovori
Шта би са аутима који су непрописно (делом су били на пешачком) били паркирани испред аутоцентра "Пјанић" 17. јула? Чак се и забави придружила комунална полиција, која уместо да интервенише, отишла на забаву. Други су достижни, а ви нисте или шта?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.