• Pregleda: 1941

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (20.1.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (20.1.)

U periodu od 13. do 19. Januara 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 6 saobraćajnih nesreća. U četiri saobraćajne nesreće, tri osobe su zadobile teške telesne povrede a dve osobe su lakše povređene, dok je u dve saobraćajne nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U četvrtak 17. 01. 2014. i subotu 19. 01. 2014. godine sprovedene su akcije pojačane kontrole na brzinu kretanja učesnika u saobraćaju i tom prilikom je kontrolisano 218 vozača. Tokom akcije podneto je 25 prekršajnih prijava, izdato je 69 MFI obrazaca, isključeno je 4 vozača a 2 vozača su zadržana zbog alkohola.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 11 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
Grgo Odgovori
Pozdrav, Grgo je. Molio bi urednika ako su u mogućnosti da mi preko ovog sajta na ovu temu napišu i pošalje broj telefona saobraćajne policije koja izlazi na uviđaj kada se desi neki ne daj bože saobraćajna nesreća. Pozdrav za Suboticu.com i hvala, zadovoljan sam Vašim informacijama. Pozdrav.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.