• Pregleda: 1900

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (17 - 23. mart)

U periodu od 17. do 23. marta 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i tri osobe su lakše povređene, dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (17 - 23. mart)

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Podneto je devet zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su četiri prekršajna naloga.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno šest vozača, od kojih je za dve osobe određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je 148 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 16 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
Savest Odgovori
Traži se Passat karavan bele boje, registarske tablice W....,(ne zna se kompletan broj) isti je nesavesnom vožnjom 21.03.2014. oko 23:30 učesnik saobraćajne nesreće, prošao je kroz crveno svetlo na raskrsnici kod Patrije, udario golfa i pobegao sa mesta nesreće. Passatu je oštećena prednja desna strana. Molimo očevidce događaja i sve koji primete navedeno vozilo da prijave policiji. Unapred hvala!
Oštećena strana.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.