• Pregleda: 2010

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (15-21. septembar)

U periodu od 15. do 21. septembra 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode, dve osobe su poginule i tri osobe su lakše povređene, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta, stoji u saopštenju PU Subotica.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (15-21. septembar)

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 25 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 10 prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno osam vozača, od kojih je za jednu osobu određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 146 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 18 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Idefiks Odgovori
Cak 21 vozilo kontrolisano po danu? Svaka cast subotickoj policiji, treba im dati orden za predanost radu.
sofi Odgovori
A da li je rasvetljeno ko je zapalio zgradu u Geze Čata 11. O tom slučaju niko više ne piše a žena je u požaru izgubila život. Obavestite nas i o tome. Ljudski život je izgubljen. Nađite piromana. Nije to ni neispravna instalacija ni nemar. Ništa vi ne radite.
saša Odgovori
@sofi
Možda i namerno neće da rade na tom slučaju. Ko zna.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.