• Pregleda: 2702

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (14 - 21. april)

U periodu od 14. do 21. aprila 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. U sedam saobraćajnih nezgoda, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i šest osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (14 - 21. april)

U okviru saradnje Uprave saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije i Evropske mreže saobraćajnih policija ''TISPOL'' u periodu od 14. do 20. aprila 2014. godine sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Podneta su 54 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 287 prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja su isključena tri vozača. Kontrolisana su 662 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 15 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

2
Nostradamus Odgovori
Za Uskrs (nedelja) su bili na autoputu i sa T laserom snimali i sav saobraćaj preusmeravali na parking na nekih par kilometara od uključenja na autoput kod Subotice. U jednom momentu je toliko bilo auta da mislim da su posle 2 sata mogli da ispune ovih 300 naloga! Malo je jadno što su to radili na taj sveti dan, pogotovo kada znamo da je turistička sezona i da će biti posla za njih.
zagor Odgovori
Nostradamus@ tvoj komentar nije na mestu a evo i raloga. Ja sam takodje vozac motornog vozila (auta) pa te kontrole za sta se ti jadikujes je jedna mala stvar koju policija treba da radi puno cesce. Razlog, ima toliko bahatih vozaca, da imam osecaj da bez obzira sto se vozilom krecem glavnim putem, niko ko se ukljucuje ne postuje prvenstvo prolaza. Prilikom izlaska iz kruznog toka da li upalis pokazivac pravca (zmigavac) 90 % vozaca ga neda ni kad skrece u sporednu ulicu a kamoli na kruznom toku. Zato policijo radite svoj posao azurnije kao sto privatnici zahtevaju od nas radnika pozz
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.