• Pregleda: 3082

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (12.11.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (12.11.)

U periodu od 4. do 11. novembra 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 16 saobraćajnih nesreća. U devet saobraćajnih nesreća, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i 11 osoba je lakše povređeno, dok je u sedam saobraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je tri zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je četiri naloga za uplatu novčanih kazni. Kontrolisano je ukupno 78 vozila.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 15 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

4
Veselin Odgovori
Zbog čega se ovi izveštaji sastoje uglavnom od toga sta se dešavalo u saobraćaju?
Zašto u njima nema ništa o tome koliko se dogodilo krađa ,razbojništava, provala , pravara, tuča.....koliko osumnjičenih je pohapšeno ili privedeno..... i svih drugih stvari koje se tiču rada policiske uprave a ne samo izveštaj o tome sta se dešavalo u saobraćaju. ispadne da milicija ništa drugo ne radi u Subotici osim Što kontroliše saobraćaj!!!
Dajte malo i drugh podataka da vidimo da li milicija radi još nešto, a mogli bi ste i da uvedete i nedeljni izveštaj o radu komunalne policije da vido da li i oni nesto rade ili se samo vozaju po gradu.
city woman Odgovori
Zašto samo o saobraćaju? Zašto policija ne daje izveštaje koliko je bilo provala i krađa???
A najvažnije, šta se poduzima radi sprečavanja???
Đinđi Rinđi Odgovori
Nedeljni izveštaj Policijske uprave.
U protekloj nedelji kontrolisano je ukupno 78 vozila.
Svaka čast niko vas nemože tako malo platiti koliko vi možete malo raditi.
Zato nam je saobraćaj u gradu takav kakav je.
Gde so pešaci,biciklisti,konjska zaprega na glavnom putu ......
mali Odgovori
a sta je sa mladicem koga su isprebijali i bacili u kontener na trgu kod sinagoge ,u nedelju oko 2 ujutro ?,patrola policije izasla i pozdravila se sa kolegama koji su doduse bili van duznosti ali su njih vise isprebijali brutalo jednu osobu i ubacili u kontejner ,posle sa vratili u svadbu da nastave veceru u obliznjem restoranu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.