• Pregleda: 1902

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (10.06.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (10.06.)

U periodu od 03. do 09. juna 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se ukupno 14 saobraćajnih nesreća. U šest saobraćajnih nesreća, dve osobe su zadobile teške telesne povrede a sedam ih je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, a u okviru saradnje u Evropskoj mreži saobraćajnih policija ˝TISPOL˝, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na vožnju pod uticajem alkohola. Tokom akcije je kontrolisano 1084 vozila raziličitih kategorija i tom prilikom je podneto 42 prekršajne prijave, od čega 26 zbog vožnje pod uticajem alkohola a od kojih je 4 vozača zadržano zbog teške ili potpune alkoholisanosti, a otkriveno je i 88 prekršaja za koje je izdat obrazac za novčanu kaznu u fiksnom iznosu.

U toku prethodne nedelje pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice, Odeljenja za vanredne situacije u Subotici, intervenisali su 27 puta, od čega 6 puta na požarima a 18 puta na ispumpavanju vode iz objekata, nadošle prilikom poplave nastale zbog obilnih padavina.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

2
sever Odgovori
i tako... još 43 akumulatora,5 autoradija, 19 obijenih stanova, 12 kuća, 36 automobila, 24 vikendice... kad će te konačno dopuniti izveštaj MUP-a?
:(
darkrider tvrdi Odgovori
dosta novaca se skupilo od tih kazni za cije pomilovanje nije dovoljan osmeh. dok su u to vreme bakice i mamice vozale svoju unucad na bicikli, kosile krivine po putevima, neobazrivo prizivale ono naj gore. i jednom ce to unuce samo sesti na biciklo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.