• Pregleda: 1928

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (02.09.)

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (02.09.)

U periodu od 26. avgusta do 1. septembra 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća. U devet saobraćajnih nesreća, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i 15 osoba je lakše povređeno, dok je u tri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku protekle nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila. Podneto je 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 21 nalog za uplatu novčanih kazni, od čega je 56 vozača sankcionisano zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja. Kontrolisano je ukupno 96 vozila.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 10 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

3
mido Odgovori
zna li neko kako su juče prošli ljudi iz crvenog juga u nesreći na kelebiji?
ferrari Odgovori
"U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 10 intervencija."
Dali neko može da kaže šta to znači??? Kakve su te "intervencije"???
Alisa u zemlji cuda Odgovori
Eto,da nisam procitao,ne bih ni saznao da suboticka saobracajna policija povremeno sprovodi kontrolu devijantnog ponasanja ucesnika u saobracaju.Barem ih nisam uocio (niti ih ni dalje ne ocavavam!?),dok sam u uzem jezgru grada snimao svakodnevno ugrozavanje bezbednosti kako pesaka na prelazima,tako i biciklista prilikom ukrstanja sa bahatim motorizovanim ucesnicima.No,ko zna,mozda ce u sledecem izvestaju biti evidentan pomak ako ne zbog zastite pomenutih,onda zbog punjenja opstinskog budzeta.U ovoj besparici,prevencija je ionako samo mislena imenica.Nazalost!

http://www.youtube.com/watch?v=vcoWz_zLkK8
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.