Komentara: 19
Pregleda: 6497

Nastradao motociklista

28.07.2010. u 02:32h
Izvor: RTV Yueco
Nastradao motociklista

Jutros nešto posle deset časova na Beogradskom putu, kod Ivan Sarić spomenika dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestovavali automobil i motociklista. U poslednjih 5 dana ovo je već druga saobraćajna nesreća u gradu gde stradaju motociklisti.

Da podsetimo, u petak se na raskirsnici kod Srpske pravoslavne crkve takođe dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao vozač motocikla. Prema rečima očevidaca, na automobil koji je iz sporedne ulice izlazio na Beogradski put, naleteo je vozač motocikla koji se kretao iz pravca Hotel Patrije prema nekadašnjem bioskopu Zvezda.

Ubrzo nakon nesreće došla je Hitna pomoć i povređenog motociklistu odvezla do bolnice, dok je vozač automobila ostao nepovređen. Još uvek se ne zna koliko su ozbiljne povrede kod vozača motocikla, ali prema recima očevidaca, pri pružanju pomoći nastardali je pomerao ruke i noge i bio je u svesnom stanju. Istraga je u toku.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 6497
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.