Komentara: 5
Pregleda: 6069

Nastavljeni radovi na izgradnji bazena u Subotici

18.02.2011. u 13:22h
Izvor: RTV Yueco
Nastavljeni radovi na izgradnji bazena u Subotici

Radovi na izgradnji Sportskog rekreativnog centra “Dudova šuma” nastavljeni su ove nedelje. Izvodjač je novosadska firma “Dijagonala”, a podizvodjač subotička firma "Ekspres servis". Fond za kapitalna ulaganja u Vojvodini je obezbedio 590 miliona dinara za završetak radova na bazenu. Ukoliko sve bude teklo po planu bazen će biti izgradjen do druge polovine 2012. godine.

Izgradnju kompleksa bazena “Dudova šuma” Subotičani čekaju više od deceniju i po. Odbornici Skupštine grada su 1995.godine doneli odluku o gradnji bazena i tada su radovi počeli. Zbog nedostatka novca objekat još uvek nije izgrađen. Većina građana smatra da će to biti još jedna investicija koja neće biti završena.

Ova faza radova obuhvata građevinske radove na malom i velikom bazenu, uvođenje izolacije, zidarske radove. Nakon toga pristupiće se krovnom pokrivanju i radovima na građevinskom zatvaranju bazena. Grad je investitor na projektu i neće ulaziti u opremanje poslovnih prostora, nego će taj posao biti prepušten zakupcima.

Sportsko-rekreativni centar “Dudova šuma” imaće veliki bazen dimenzija 33 x 25 metara, plivalište 25 x 16 metara, dva manja dečja bazena i tribine. U suterenu objekta naći će se velnes-centar sa džakuzi kadama, saunom i prostorijoma za aerobik i masažu, zatim kuglana sa kafe-barom i teretana, dok će se u prizemlju naći moderan šoping centar sa različitim sadržajima. Radovi bi trebalo da budu završeni u drugoj polovini naredne godine, jer više nema problema sa nabavljanjem novca za izgradnju.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 6069
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.