Komentara: 0
Pregleda: 4085

Nastavak projekta besplatne pravne pomoći

28.01.2012. u 15:58h
Izvor: SuMedija
Nastavak projekta besplatne pravne pomoći

Besplatna pravna pomoć i zastupanje pred sudom biće dostupni i u narednom periodu građanima Subotice koji za to ispunjavaju uslove, izjavio je zaštitnik građana Zlatko Marosiuk.

On je podsetio da je ovaj projekat uveden pre tri godine preko kancelarije Pokrajinskog ombudsmana i uz finansijsku podršku Ombudsmana Katalonije. Na taj način oko 600 Subotičana godišnje je zatražilo pravnu pomoć, odnosno savet, a njih oko 150 u proseku godišnje je imalo i besplatno zastupanje pred sudom.

- Nakon što je projekat završen, mi smo uz pomoć Advokatke komore Subotice obezbedili nastavak ovog programa, tako da će Subotičani i u buduće imati besplatne opravne savete i pomoć. Svima kojima su te usluge neophodne, a ispunjavaju uslove, obezbedićemo pomoć pod istim uslovima kao i u prethodne tri godine – najavio je Marosiuk.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4085
Povezane teme

advokatska komora Subotica

besplatna pravna pomoć

Zlatko Marosiuk

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.