Komentara: 8
Pregleda: 8010

Naplatna rampa odmah posle Horgoša?

20.05.2011. u 19:45h
Izvor: RTV
Naplatna rampa odmah posle Horgoša?

Savez vojvođanskih Mađara saopštio je danas da je došao do saznanja da se na koridoru 10, posle graničnog prelaza Horgoš, izgradnja prve naplatne rampe planira kod Bačkih vinograda, što bi znatno, kako je ocenjeno, pojačalo saobraćaj kroz okolna sela.

To bi značilo da će veliki broj automobila i kamiona pokušati da izbegne plaćanje putarine i da će saobraćaj preusmeriti kroz okolna sela Bački vinogradi, Hajdukovo, Male pijace i Palić, što nimalo neće olakšati život, sigurnost i bezbednost meštana tih naselja.

Bilo bi logično, smatra SVM, da se prva naplatna rampa na autoputu postavi iza Subotice, jer u tom slučaju ne bi bilo interesa da automobili koriste sporedne puteve.

SVM jer najavila da će republički poslanici ove stranke zatražiti zvanično objašnjenje od ministarstva za infrastrukturu i ministra Milutina Mrkonjića.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 8010
Povezane teme

svm

savez vojvođanskih mađara

naplatna rampa horgoš

autoput horgoš naplatna rampa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.