• Pregleda: 7141

Naplatna rampa odmah posle Horgoša?

Naplatna rampa odmah posle Horgoša?

Savez vojvođanskih Mađara saopštio je danas da je došao do saznanja da se na koridoru 10, posle graničnog prelaza Horgoš, izgradnja prve naplatne rampe planira kod Bačkih vinograda, što bi znatno, kako je ocenjeno, pojačalo saobraćaj kroz okolna sela.

To bi značilo da će veliki broj automobila i kamiona pokušati da izbegne plaćanje putarine i da će saobraćaj preusmeriti kroz okolna sela Bački vinogradi, Hajdukovo, Male pijace i Palić, što nimalo neće olakšati život, sigurnost i bezbednost meštana tih naselja.

Bilo bi logično, smatra SVM, da se prva naplatna rampa na autoputu postavi iza Subotice, jer u tom slučaju ne bi bilo interesa da automobili koriste sporedne puteve.

SVM jer najavila da će republički poslanici ove stranke zatražiti zvanično objašnjenje od ministarstva za infrastrukturu i ministra Milutina Mrkonjića.

Izvor: RTV

povezane teme

8
Mc Odgovori
I daaaaa...dobrodosli u Srbiju :)
MARE Odgovori
i treba da bude odma da plate i ovi sto dolaze u SU
sever Odgovori
Bravo!
Neki dan je lik izjavio vezano na poskupljenje putarine, kao održavaju 17 000 km puteva a naplaćuju se svega 500 km. Zaboravio je da napomene da je od tih 500 u Vojvodini 220 km!
Kako stvari stoje, na severu će se i kroz ulice naplaćivati prolaz i naravno ulaz i obavezno izlaz iz gradova...
Superko Odgovori
Zar nije bilo pametnije plaćati " vinjete" kao u Mađarskoj, Austriji.... platiš na ulazu u državu i drugim mesatima i voziš....
Branimir Odgovori
Pametno - sve vrste rampi,granica i takvih "djakonija"što dalje od Subotica.Primitivne rampe su sramota i uvreda zdravog razuma,Jedino dobro je da "putarima"omogućuje gotovinu da je mogu "lepiti za prste".Nama poreskim obveznicima trošak glupih i ružnih rampi.
Pa zar mi nismo u 21 vom veku i neznamo da se putarina može elektronski naplatiti???
Pogledajmo u Madjarskoj i stavimo prst na čelo.
bunjevac Odgovori
Da smo kao društvo otišli u beznađe pod ovom vlašću vidi se na svakom koraku. Pitanje je samo dana kada će država objaviti bankrot. Svakim danom stranka na vlasti izmišlja nove namete i nova neproizvodna radna mesta isključivo za svoje poslušnike. Komunalni policajac da bi ubirao harač pod izgovorom dovođenja u red ghrađanstvo, naplatne rampe na svakih 100 metra u gradu, svaki ćošak svaka uličica. Novaca im nikad nije dosta a narod trpi i trpi. Dokle?
gradjanin Odgovori
bravo Srbijo!!!!

vec ste poceli da derete ovce , jer nemate vremena da sacekate da izraste vuna , ali sta posle?????????


razmisljate malo !!


jer posle deranja nema vise ni sisanja !!!
madman Odgovori
A što ne uvedeu vinjete???? bilo bi lakše i ne bi ljudi morali da staju na autoputu. Joj, da, zaboravio sam, onda NE MOŽE DA SE KRADE!!!!!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.