Komentara: 6
Pregleda: 5852

Naplata parkinga sa novim tablicama

18.02.2011. u 23:44h
Izvor: RTV Yueco
Naplata parkinga sa novim tablicama

Bez obzira na nove tablice koje sadrže slova ć, č, ž, đ i š, u JKP Parking kažu da nemaju većih problema oko naplate parkinga. Iako se desi da neko od građana unese pogrešno slovo u telefon, u parkingu tolerišu takve greške i u slučaju reklamacije građana kaznu poništavaju.

Iako je većina Subotičana korektna što se tiče plaćanja, ima i onih koji to izbegavaju.

Subotičanka sa kojom smo razgovarali kaže da retko kada uplati parking, jer se na parking mestu zadržava, uglavnom, veoma kratko, te da od kako ima nove tablice još nije probala da plati parking sms-om.

U JKP Pakring ipak kažu da su Subotičani korektni što se tiče plaćanja. Iako su im od pre mesec dana počele uplate sa novih tablica koje sadrže i slova sa apostrofima, većih problema nema.

Najviše problema u parkingu imaju sa vozačima koje pomešaju zone u koje parkiraju auto. Ukoliko uplatite skuplju zonu u odnosu na onu u koju ste parkirali i dobijete kaznu, reklamacija će se uvažiti, dok ukoliko uradite obrnuto, kaznu ćete ipak morati platiti. Šalter za reklamacije od nedavno je otvoren od 7 do 19 časova, a subotom od 7 do 12 časova.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 5852
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.