Komentara: 1
Pregleda: 2685

Napao policajca

13.04.2009. u 15:37h
Izvor: RTV Yueco
<p>Pripadnici Policijske uprave u Subotici, odredili su zadržavanje dvadesettrogodi&scaron;njem I&scaron;tvanu D. iz Stare Moravice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvr&scaron;io krivično delo napad na službeno lice u vr&scaron;enju službene dužnosti i krivično delo neovla&scaron;ćeno kori&scaron;ćenje tuđeg vozila.</p>
Napao policajca

U noći između petka i subote oštećeni I.N. iz Stare Moravice prijavio je krađu motocikla ispred ugostiteljskog objekta. Ubrzo nakon toga, patrola policije je zaustavila Ištvana D. koji je upravljao motorom čiji opis odgovara ukradenom. Tokom legitimisanja Ištvan je vređao policijske službenike, da bi zatim iz džepa izvadio nož nasrnuvši na policajce koji su ga savladali. S obzirom na to da je Ištvan pretio da će baciti bombu na prostorije Policijskog odeljenja, izvršen je pretres njegove kuće gde je pronađeno 890 gr zelene biljne materije nalik na opojnu drogu, marihuanu.

Osumnjičeni Ištvan D. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Bačkoj Topoli, koji mu je odredio pritvor.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2685
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.