Komentara: 0
Pregleda: 1591

Najviše rasprave o programu Direkcije

25.02.2011. u 18:37h
Izvor: RTV Yueco
Najviše rasprave o programu Direkcije

U Velikoj većnici gradske kuće nastavljena je danas 23-ća sednica Skupštine grada, koja je prekinuta juče. Okosnica današnjeg zasedanja je program rada javnih i komunalnih preduzeća. Nakon nešto više od dva časa rasprave odbornici su usvojili i program rada Direkcije, a posebnu pažnju je izazvao i program “Privredno tehnološkog parka”, čije osnivanje opozicija je dovodila u pitanje.

Odbornici lokalnog parlamenta u današnjem radu su pokazali određenu dozu nespremnosti i neozbiljnosti. Sednica je počela sa pola časa zakašnjenja zbog nedostatka kvoruma, a kada je trebalo usvojiti plan rada “Radio Subotice” iz istog razloga je proglašena pauza od 15 minuta. Opozicija je imala najviše primedbi na rad Direkcije zbog previše novca koji je izdvojen na pozicijama socijalnih davanja, stipendija i za lečenje zaposlenih. Opozicija smatra da bi se od tog novca moglo izgraditi nekoliko ulica.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je rekao da je potpisan ugovor između Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i izvođača radova za izgradnju ulice 51 divizije, kao i drugih projekata. Pored toga istakao je da će se ove godine primeti moderniji pristup u radu javnih preduzeća, navodeći kao primer “Subotica trans” i “Čistoći i zelenilu”.

U poslepodnevnom zasedanju lokalnog parlamenta odbornici su izglasali da direktor Direkcije bude Josip Kovač Striko, kao i program rada Fonda za zaštitu životne sredine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1591
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.