Komentara: 11
Pregleda: 6143

Najboljim mladim matematičarima uručene diplome

06.03.2014. u 20:34h
Izvor: subotica.rs
Najboljim mladim matematičarima Subotice na ovogodišnjim ciklusima matematičkih takmičenja – Gradskom takmičenju iz matematike za učenike osnovnih škola od III do VIII razreda i Gradskom i Okružnom takmičenju iz matematike za srednjoškolce - danas su, u Velikoj većnici Gradske kuće, svečano uručene diplome i priznanja.
Najboljim mladim matematičarima uručene diplome

Najuspešnijim takmičarima na Gradskom takmičenju iz matematike za osnovce, održanom u subotu, 1. marta 2014. godine u OŠ „Miroslav Antić” na Paliću - Minji Vuković, učenici VII razreda OŠ „Miloš Crnjanski” i Milošu Karaveziću, učeniku VIII razreda OŠ „Sonja Marinković”- koji su osvojili po 100 bodova, diplome i poklone uručio je gradonačelnik Subotice Jene Maglai.

On je, tim povodom, izjavio da budućnost mora da se gradi na znanju, da je mnogo učenika na tek minulom Gradskom takmičenju iz matematike na Paliću postiglo odlične rezultate i da će Grad stajati iza ovakvih takmičenja u svim oblastima obrazovanja.

Sticanje znanja je od izuzetnog značaja za svaku zajednicu, istakao je Jene Maglai, i dodao da zajednice u kojima ima mnogo obrazovnih pojedinaca napreduju, postižu dobre rezultate i visok standard života.

Najboljim mladim matematičarima uručene diplome

- Znanje je vrednost koju vam niko ne može oduzeti. Znanje je vrednost na kojoj morate da temeljite vašu budućnost, vrednost koja će vas uvek pratiti i koja će vam u životu najviše pomagati. Želim vam da i dalje budete vredni i marljivi i da učite, jer su vrednoća, marljivost i sticanje znanja vrednosti koje će se sve više ceniti, poručio je mladim matematičarima gradonačelnik Maglai.

Najboljim matematičarima iz subotičkih srednjih škola koji su izborili plasman na Državno takmičenje iz matematike u Nišu, 15. marta, diplome je uručio i poželeo im uspeh Blaško Stantić, član Gradskog veća zadužen za obrazovanje.

Najboljim mladim matematičarima uručene diplome

Diplome i priznanja najuspešnijim osnovcima i srednjošklcima uručili su predsednik Društva matematičara Subotice dr Nebojša Gvozdenović, direktorka Tehničke škole „Ivan Sarić” Eržebet Ivanović, direktorka Osnovne škole „Miroslav Antić” Eržebet Kojić Čakanj i Ljubica Kiselički, predsednik Takmičarske komisije iz matematike za učenike subotičkih osnovnih škola.

Na Gradskom takmičenju iz matematike za učenike osnovnih škola na Paliću učestvovalo je 373 učenika. Na Okružno takmičenje, koje će se održati 5. aprila, plasiralo se 100 učenika.

Najboljim mladim matematičarima uručene diplome

Izvor: subotica.rs
Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice Dodela diploma i priznanja najboljim mladim matematičarima Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 6143
Povezane teme

takmičenje iz matematike

Ljubica Kiselički

jene maglai

blaško stantić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.