Komentara: 0
Pregleda: 2483

Najava za 11. Trenchtown festival

07.03.2011. u 18:30h
Najava za 11. Trenchtown festival

11. po redu regionalni muzički festival Trenchtown održaće se od 29. aprila do 1. maja u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića. I ove godine predstaviće najinteresantnije domaće i regionalne bendove, kao i aktuelne DJ-eve. 

Svašta nešto imaćemo novo za vas, ali jedno vam garantujemo da se neće promeniti – opuštena Trench atmosfera tokom dana i već od ranog popodneva žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova, najavljuju organizatori Trench-a.

Tokom dana možete se izležavati na prolećnom suncu ili učestvovati u povremenim sportskim aktivnostima naših kampera, pratiti interesantan dnevni kulturni program i uživati u tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati skoro 16 sati! Kamp, koji se nalazi u okviru festivalskog prostora, je prošle godine bio dupke pun – imali smo čak 700 šatora, a već se uveliko spremamo da ove godine primimo rekordan broj kampera iz Srbije i celog regiona.
Spremite se za tri dana najzabavnije šume na svetu!

Prošlogodišnji, deseti po redu regionalni muzički festival Trenchtown, posetilo je za tri dana oko 11.000 ljudi. Odlične koncerte održali su Veliki Prezir, Obojeni Program, Irie Maffia, Lollobrigida, Sunshine, Darkwood Dub, Psihomodo Pop, Prti Bee Gee, Irie FM, Stuttgart Online, Autopark… a super žurke svojim DJ nastupima priredili Filtercutter, Thunderloops, DJ Necone i nekoliko reggae Sound Systema.

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija iz Subotice (www.fokus-su.rs).

 

Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2483
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.