Komentara: 0
Pregleda: 3022

Najava sportskih dešavanja za vikend

13.12.2014. u 08:32h
Izvor: Subotica.com
Ovaj sportski vikend u Subotici biće u znaku košarkaša i malog fudbala. Muška košarkaška ekipa igra večeras od 18 časova u Hali sportova protiv Tamiša, dok će na istom mestu pre njih biti odigrani prvi mečevi 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji počinju od 8,10 i traju do skoro 18 časova i biće odigrano ukupno 11 mečeva. Svoj meč u Stonoteniskom centru odigraće i ekipa Spartaka koja danas od 18 časova dočekuje ekipu STENES-a.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Košarka

Košarkaši Spartaka u večeras od 20 časova u okviru 10. kola Prve košarkaške lige Srbije ugostiće ekipu Tamiša iz Pančeva. Subotički košarkaši trenutno zauzimaju 4. poziciju sa skorom od pet pobeda i četiri poraza, dok ekipa iz Pančeva zauzima mesto niže sa pobedom manje.

Košarkašice Spartaka u 10. kolu Prve lige gostuju poslednje plasiranoj ekipi Srbobrana u nedelju od 16 časova. Ukoliko žele da izbore opstanak u društvu najboljih košarkašice Spartaka moraju da zabeleže pobedu kako bi meč poslednjeg kola prvog dela sezone dočekale u dobrom ritmu i pokušale da iznenade sedmoplasiranu ekipu Vršca.

Odbojka

Odbojkašice Spartaka u 9. kolu Super lige gostuju u nedelju (19 časova) u Beogradu prvoplasiranoj ekipi Vizure. Subotičanke se trenutno nalaze na 2. mestu sa skorom od pet pobeda i tri poraza dok beograđanke čvrsto drže prvu poziciju sa maksimalnim učinkom od osam pobeda iz isto toliko mečeva.

Odbojkaši Spartaka u nastavku Prve lige gostuju večeras (20 časova) u Beogradu ekipi Železničara. Pokušaće izabranici Igora Žakića da zabeleže još jednu pobedu kako bi zadržali mesto u gornjem delu tabele i napravili lepu uvertiru pred poslednji meč u prvom delu sezone koji igraju pred domaćom publikom protiv ekipe Borca.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa u nedelju (18 časova) u okviru 12. kola Super lige gostuju u Požarevcu istoimenoj ekipi. Subotički rukometaši imaju četiri pobede za redom, a ekipa Požarevca uspela je u prvom delu da iznenadi "putare" i nanese im jedini poraz do sada na domaćem terenu tako da motiv za još jednu pobedu sigurno neće izostati.

Stoni tenis

Stonoteniseri Spartaka u nastavku Super lige u stonoteniskom centru u Hali sportova danas od 18 časova ugostiće ekipu STENES-a iz Zrenjanina ekipu koja je direktan konkurent subotičanima za mesto koje vodi u plej of.

Fudbal

Iako je "veliki" fudbal na zimskoj pauzi, od danas na scenu izlaze timovi koji igraju malo fudbal, u okviru 42. tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji zajednički organizuju JKP "Stadion" i Grad Subotica, a na kojem su učešće uzele 32 ekipe iz cele Srbije. Danas i sutra se igraju mečevi prvog i drugog kola, a finalni meč se igra 4. januara 2015. godine. Više detalja, kao i raspored utakmica za subotu i nedelju možete pogledati u povezanim vestima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3022

Povezane vesti

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

ženski odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

novogodišnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.