Komentara: 3
Pregleda: 2296

Najava sportskih dešavanja za vikend

18.10.2014. u 10:05h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda veći broj sportskih klubova i sportista iz Subotice takmičiće se na domaćoj i međunarodnoj sceni. Subotičani će imati prilike da prate mušku i žensku košarku, rukomet, fudbal i stoni tenis. Kompletan raspored sportskih dešavanja pogledajte u nastavku.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Košarka (Ž)

Prve na teren izlaze košarkašice Spartaka koje u drugom kolu Prve lige dočekuju Vojvodinu iuz Novog Sada. Ovo će biti prva ovosezonska utakmica mlade ekipe ŽKK "Spartak" koje će posle teškog poraza od Crvene zvezde u Beogradu pokušati pred svojom publikom da dođu do prve pobede. Utakmica se igra u 15 časova, a ulaz je besplatan.

Rukomet (M)

U okviru 5. kola Rukometne super lige Spartak Vojput je domaćin ekipi Planinke iz Kuršumlije. Utakmica je igra večeras (subota) od 18 časova, a ulaz u Halu sportova je besplatan.

Košarka (M)

Drugo kolo je i za odlične košarkaše Spartaka koji će večeras (subota) u drugom kolu Prve lige Srbije po drugi put uzastopno na domaćem terenu da dođu do nove pobede. Izabranici Predraga Borilovića više ne mogu da računaju na pomoć odličnog Milisavljevića, ali nova ekipa je pokazala da ima izuzetno talentovane i kvalitetne pojedince koji svoje znanje demonstrirali u velikoj pobedi nad Jagodinom u prošlom kolu. Meč se igra od 20 časova, a ulaz je besplatan.

Fudbal (M)

Fudbaleri Spartaka večeras od 19 časova igraju meč 9. kola Jelen super lige na teškom gostovanju u Novom Pazaru. Ekipa Spartaka je otišla kompletna i motivisana, ali neće biti lako protiv domaće ekipe koja po pravilu igra odlično na domaćem terenu, na podlozi na kojoj su se "večiti" skoro pa redovno "saplitali".

U 10. kolu Srpske lige, grupa "Vojvodina" fudbaleri Bačke 1901 sutra gostuju ekili Dolina iz Padine. Srpskoligaš iz Subotice ima odnos od 3 pobede, 5 poraza i jedan remi, a u poslednjem kolu savladao je Radnički iz Sremske Mitrovice sa 2:1.

Danas i sutra igra se 8. kolo Gradske fudbalske lige u kojem se u nedelju sastaju: Hajduk - Udarnik Višnjevac, Lokomotiva - Elektrovojvodina, Bikovo - Žednik, Solid - Đurđin, dok se meč između ekia Dušan Silni i Čantavir igra danas, dok je Bratstvo slobodno u ovom kolu. Sve utakmice se igraju u 14,30 časova. Posle 7 odigranih kola prva na tabeli je ekipa Solida sa 18 bodova (6 pobeda i 1 poraz), zatim slede Elektrovojvodina sa 16 (5/1) i Bratstvo sa 15 (5/2).  Poslednja na tabeli je i dalje ekipa Dušan Silni koja ima sve poraze i negativnu gol razliku -28.

Dizanje tegova

Takmičari Kluba dizača tegova "Spartak"  danas nastupaju na pojedinačnom prvenstvu Srbije do 23 godine, a ujedino se održava i finale ekipnog prvenstva Srbije za 2014. godinu. Takmičari KDT "Spartak" potrudiće se da odbrane prošlogodišnju titulu i da dođu do svoje 15. u istoriji kluba. U tom pohodu neće mći da računaju na Tivadara Kajdočija koji neće nastupati zbog povrede.

Stoni tenis

U tehničkoj organizaciji Stonoteniskog saveza Subotice u subotu od 10 časova održaće se Državno ekipno prvenstvo za osobe sa invaliditetom. Ulaz je besplatan. Takmičenje će se održati u Hali Sportova Subotica - stonoteniski centar, Sep Ferenca 3. kod Dudove šume, sa početkom u 10 časova. Organizator je obezbedio prenos preko Interneta direktno iz sportske sale Stonoteniskog centra Subotica.

Rvanje

U okviru 4. kola Prve lige za rvače RK "Spartak" danas gostuje u Šapcu ekipi "Vitez". Posle 3 kola subotički rvači imaju odnos od jedne pobede, jednog poraza i jednog nerešenog susreta što donosi ukupno 6 bodova.

Odbojka (Ž)

Odbojkašice Spartaka svoj meč 1. kola Superlige igraće 21. oktobra (utorak) s obzirom da od pre nekoliko dana učestvuju na međunarodnom turniru u Turskoj za koji su dobili specijalnu pozivnicu, a na kojem se pored njih takmiče i ekipe "Marko Polo" iz Grčke, "Sarijer" iz Italije, "Levski" iz Bugarske i turske ekipa "Trabzbonspor" i "Iller Bankaši".

ŽOK "Spartak" je u prvom meču pobedio "Iller Bankaši" sa 3:0, zatim grčki "Marco Polo" sa 3:1. Posle večerašnjeg polufinala znaće se da li će Subotičanke sutradan igrati za trofej ili za plasman od 3-6. mesta.

Najava sportskih dešavanja za vikend

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2296
Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.