Komentara: 0
Pregleda: 2224

Najava sportskih dešavanja u naredna tri dana

30.01.2015. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Od sportskih dešavanja u Subotici u naredna tri dana održaće se odbojkaški meč muške ekipe Spartaka, veteranski turnir u hokeju na ledu, stonoteniski meč 12. kola Super lige i pripremni meč FK "Subotica". Više detalja o aktivnostima subotičkih sportskih kolektiva pogledajte u nastavku.
Najava sportskih dešavanja u naredna tri dana

Odbojkaši večeras od 17 časova protiv Kosovske Mitrovice

U maloj sali Hale sportova večeras od 17 časova odigraće se utakmica 14 kola Prve lge za odbojkaše u kojem će Spartak dočekati ekipu Kosovke Mitrovice od koje su u 2. kolu poraženi, pa će ovo biti dobra prilika da ekipa Igora Žakića nastavi sa dobrim igrama i osveti se za izgubljeni meč u Leposaviću. Ulaz na odbojkaški meč je besplatan.

Odbojkašice pauziraju zbog bolesti

Derbi meč 14. kola Superlige za odbojkašice Spartaka i  Jedinstva iz Stare Pazove koji je trebao da se igra večeras od 19 časova je odložen. Razlog odlaganja je zdravstveno stanje jednog broja odbojkašica Spartaka koje su obolele od gripa. Novi termin je zakazan za sredu, 4. februar, takođe od 19 časova.

Veteranski turnir za hokejaše (petak-nedelja)

Najava sportskih dešavanja u naredna tri dana

U organizaciji veterana Hokej kluba "Spartak" danas od 13 časova na Gradskom klizališu u Subotici počinje trodnevni 10. međunarodni turnir veterana u hokeju na ledu na kojem je učešće uzelo 14 ekipa iz Slovenije, Slovačke, Kanade, Bugarske, Mađarske i Srbije. Mečevi turnira igraće se tokom čitavog dana, sve do 23 časa.  U subotu mečevi počinju u 9 časova, dok je poslednja utakmica na programu u 20 časova. U nedelju  se igraju mečevi od 9 do 18 časova. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Petak

  • 13h - Spartak (SRB) - Vojvodina (SRB) 30+
  • 14h - Sparta (SVK) - Hockey (CAN) 30+
  • 15h - D. nogice (SRB) - Gentlmens (SRB) 30+
  • 16,30h - Ice devils (BUL) - Prevoje (SLO) 40+
  • 17,30h - Kiškoroš (HUN) - Krpani (SLO) 30+
  • 18,30h - Spartak (SRB) - D. nogice (SRB) 40+
  • 20h - Ice devils (BUL) - Old boys (SLO) 40+
  • 21h - D. nogice (SRB) - Jesenice (SLO) 30+

Od 23 časa biće organizovana žurka na Ženskom štrandu na Paliću.

Stonoteniseri dočekuju kikindsku ekipu "Bus computers" (subota, 18h)

Stonoteniseri Spartaka sutra od 18 časova u Hali sportova dočekuju Bus computers iz Kikinde u 12. kolu Super lige Srbije. Ulaz u Stonotenisku salu je besplatan.

FK "Subotica" protiv omladinaca Spartaka u sklopu priprema za nastavak sezone

Fudbalski klub Subotica u sklopu pripremnog perioda za nastavak sezone odigraće drugu kontrolnu utakmicu. Protivnik timu Predraga Pršića biće omladinski tim Spartaka, a meč se igra na pomoćnom terenu Spartaka sutra od 11 časova.

Košarkaši gostuju u Novom Sadu (subota, 20h)

Posle tesne pobede protiv Morave u prethodnom kolu, košarkaši Spartaka u okviru 15. kola Prve lige Srbije gostuju u Novom Sadu gde će snage odmeriti sa Vojvodinom. Utakmica se igra u subotu od 20 časova.

Košarkašice gostuju u Šabcu (subota, 18h)

Ženska košarkaška ekipa Spartaka u 17. kolu Prve lige Srbije u subotu gostuje u Šapcu gde se sastaje sa istoimenim timom. Meč se igra od 18 časova.

Rukometaši za vikend učesnici Memorijalnog turnira u Beogradu

Rukometaši Spartaka tokom vikenda učestvovaće na Memorijalnom turniru „Dragan Ranković” u Beogradu na kome Putari brane osvojeni pehar sa prethodnog Memorijala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2224
Povezane teme

hala sportova

stoni tenis

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.