Komentara: 4
Pregleda: 1944

Najava sportskih dešavanja

20.03.2015. u 15:35h
Izvor: RTV Yueco
Bogat sportski vikend je pred nama u kojem će nastupiti brojni subotički klubovi među kojima su košarkaši, rukometaši, fudbaleri, odbojaši i stonoteniseri.
Najava sportskih dešavanja

Košarkaši Spartaka večeras od 19 časova u Hali sportova ugostiće ekipu Vršca u okviru poslednjeg 22. kola Prve Košarkaške lige Srbije. Cilj na početku sezone je ostvaren a to je opstanak u društvu najboljih.

Rukometaši Spartak Vojputa u poslednjem kolu Super lige pred početak plejofa za u subotu gostuju u Beogradu ekipi Crvene zvezde. Ukoliko putari zabeleže pobedu ligaški deo prvenstva završiće na prvom mestu.

Fudbaleri Spartaka u nastavku Super lige gostuju ekipi Jagodine.Subotičkim fudbalerima bodovi su preko potrebni jer se nalaze blizu opasne zone. Sa druge strane ekipa Jagodine i pored lošeg rezultata u Kupu Srbije, želi u domaćem prvenstvu da nastavi niz pobeda koji su ubedljivo započeli protiv ekipe Vojvodine u Novom Sadu.

Fudbaleri Bačke posle pobede nad Radničkim iz Nove Pazove još jednom dočekuju protivika na stadionu kraj Somborske kapije. U subotu od 14,30 časova u Suboticu dolazi Dinamo iz Pančeva. Ulaz na stadion je u nastavku sezone besplatan.

Odbojkaši Spartaka u 20. kolu Prve odbojkaške lige gostuju u Velikom Gradištu ekipi VGSK-a. Subotički odbojkaši iza sebe imaju odličnu sezonu, a do kraja osim utakmice sa VGSK-a ostalo je da se odigra još dva kola. Spartak trenutno zauzima petu poziciju sa 37 bodova.

Stonoteniseri Spartaka u 17. kolu u Stonoteniskom centru u Hali sportova ugostiće ekipu Požarevca.Utakmica se igra sutra od 18 časova.Spartak zauzima sedmu poziciju sa šest pobeda i deset poraza.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 1944
Povezane teme

fudbal

odbojka

rukomet

stoni tenis

košarka

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.