Komentara: 6
Pregleda: 4368

Nadmoć "golubica" i u nastavku fudbalske sezone

20.03.2013. u 18:19h
ŽFK "Spartak" je u nastavku sezone. u okviru 12. kola Prve ženske lige Srbije. ostvario očekivanu pobedu, ali neočekivano uz toliko veliku gol razliku. Meč je igran u Leskovcu, domaćin je bio ŽFK "Lemind Lavice", a završen je pobedom Subotičanki rezultatom 0:10.
Nadmoć "golubica" i u nastavku fudbalske sezone

Aktuelni prvak Srbije u ženskom fudbalu i vodeći tim aktuelne sezone ženski fudbalski klub "Spartak" u prvoj utakmici nastavka sezone deklasirao je kao gost ekipu Lemind Lavica iz Leskovca rezultatom 0:10 i time još jednom "demonstrirao silu" i pokazao nesporan kvalitet koji ih vodi u novu titulu u sezoni 2012/13.

Nepunih 15 minuta bilo je dovoljno da "golubice" sa 3 gola već učine utakmicu rezultatski izvesnu, još jedan su postigli do kraja prvog poluvremena, a onda još 6 do kraja meča.

Igračice Spartaka rutinski su osvojile nove bodove uz više nego impresivnu gol razliku od 94 (devedesetčetiri) postignuta gola i samo 1 primljena i 3 koja su im dopisana za "zelenim stolom" zato što su odbili da igraju utakmicu protiv ŽFK "LASK Crvena zvezda" na domaćem terenu protiv ekipe koja je neregularno učestvovala u takmičenju, a naknadno i izbačena, takođe za zelenim stolom.

Spartak je nastavio svoj put ka novoj tituli, a domaćim igračicama ostaje da opstanak traže u duelima sa sebi ravnim protivnicama.

Nadmoć "golubica" i u nastavku fudbalske sezone

Strelci za ŽFK "Spartak" su bile: Enganamouit G. u 2 min., Damjanović N. u 10 min., Radojičić M. u 13,49,52 i 62 min., Nikolić M. u 30 i 60 min., Čubrilo J. u 47 min., Ilić M. u 72(KU).

Za ŽFK „Lavice“ - Leskovac nastupile su: Vojinović, Nešović, Stanković, Goljović, Savić, Jojić (Milosavljević S.), Stojanović, Gavrilović, Mančić, Kirov (Zubić), Pavićević (Milosavljević T.)

Za ŽFK „Spartak“ – Subotica nastupile su: Gardijan, Ilić, Krstić T. (Marenić), Nikolić M., Slović, Enganamouit G., Meffemetou T (Radanović)., Damjanović(Nikolić N.), Savanović (Čubrilo), Čanković (Krstić K.), Radojičić.

Tabela posle 12 odigranih kola

Nadmoć "golubica" i u nastavku fudbalske sezone

* ŽFK "LASK Crvena zvezda" je na kraju polusezone izbačena iz lige i svi rezultati joj se brišu, a ŽFK "Spartak" je kažnjen registrovanje meča službenim rezultatom 0:3 u korist nepostojećeg kluba.

Postavljeno pre 11 godina i 4 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 4368
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.