Komentara: 8
Pregleda: 6287

Na Ženskom štrandu počelo postavljanje drvene konstrukcije

07.07.2011. u 17:38h
Izvor: RTV Yueco
Na Ženskom štrandu počelo postavljanje drvene konstrukcije

Danas su počeli radovi na vraćanju drvene konstrukcije centralnog dela Ženskog štranda. Radovi na betoniranju nove AB ploče, na novopobijenim šipovima su završeni i kada se vrati drvene konstrukcije biće završena i prva faza radova na rekonstrukciji i sanaciji Ženskog štranda. Izvođač je subotičko preduzeće “Javornik”.

Radovi na rekonstrukciji i sanaciji Ženskog štranda kasne oko mesec dana. Prva faza trebalo bi da se završi do 20 avgusta i u planu je da se onda odmah nastavi sa rekonstrukcijom preostala dva bočna dela objekata.

Druga faza radova radiće se kao prva faza. Radnici će demontiratu drvene konstrukcije, nakon čega će uslediti vađenje temelja u vidu šipova iz jezera i postavljanje novih, betoniranje nove ploče i vraćanje postojeće drvene konstrukcije. U okviru sanacije predviđeno je i proširenje prostora unutar štranda.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja izdvojilo je 32 miliona dinara za prvu fazu radova na sanaciji štranda. Ukoliko sve bude teklo po planu objekat će da zasija u punom sjaju na proleće naredne godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6287
Povezane teme

palić

ženski štrand palić

javornik preduzeće

radovi na ženskom štrandu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.