Komentara: 70
Pregleda: 15556
Foto

Na subotičkim ulicama deset novih autobusa

02.10.2019. u 17:16h
Izvor: Subotica.com
Na subotičkim ulicama deset novih autobusa

Zahvaljujući podršci Grada Subotice, u JP „Subotica-trans“ danas je stiglo deset novih autobusa namenjenih gradskom i prigradskom saobraćaju.

- Ovo je prvi put od osnivanja „Subotica-transa“ da se odjednom kupi deset novih autobusa, od koji su dva namenjena za gradski, a osam za prigradski saobraćaj. Vrednost investicije je oko 197 miliona dinara i kada se setimo da smo pre dve godine kupili 17 autobusa, pet novih i 12 polovnih, vide se naša nastojanja da što pre obnovimo dotrajali vozni park da bi se naši sugrađani vozili bezbedno i udobno - istakao je gradonačelnik Bogdan Laban. - Pohvaljujem rukovodstvo preduzeća, a zajedničkim snagama u protekle tri godine uložili smo oko 370 miliona dinara. Sve ovo govori da ono što smo obećali i realizujemo.

Na subotičkim ulicama deset novih autobusa

Podrška lokalne samouprave je dragocena kada je u pitanju poslovanje subotičkog javnog prevoznika, a po rečima Aleksandra Aleksića, direktora preduzeća, ovom nabavkom Subotica staje u red ozbiljnih gradova kao što su Novi Sad i Beograd.

- Oni pomažu rad preduzeća za gradski i prigradski prevoz kada je u pitanju nabavka autobusa. Prosečna starost gradskih autobusa je do sada bila 15 i po godina, a sada će biti tri godine manje. To je i dalje puno, ali radimo na tome da ona bude što manja - objašnjava Aleksić. - Problem nedostatka vozača i dalje postoji, ali nije ni blizu kakav je bio prošle godine. Treba da dođemo do 150 vozača, a sada ih imamo 142 i četiri na obuci, tako da očekujemo da ćemo do proleća doći do tog broja.

Na subotičkim ulicama deset novih autobusa

Na subotičkim ulicama deset novih autobusa

Izvor: Subotica.com
Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa Promocija 10 autobusa u floti Suboticatransa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 70
Pregleda: 15556
Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

nabavka autobusa

bogdan laban

novi autobusi

aleksandar aleksić

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.