Komentara: 4
Pregleda: 4123

Na meti lopova vinogradi, vikendice, meso i sadnice

09.04.2013. u 17:55h
Izvor: RTV Yueco
U toku ove godine u južnom delu grada zabeležena su 22 krivična dela i sva su rešena, a u severnom delu 24, od kojih je 18 rešeno, kažu u policiji. U proleće u rubnim delovima grada povećan je broj krivičnih dela provala vikendica, krade se alat, ogrev, meso, a u poslednje kradu se i sadnice. Poseban problem je što u većini slučajeva reč o povratnicima krivičnih dela.
Na meti lopova vinogradi, vikendice, meso i sadnice

U poslednje vreme lopovi kradu žice, stubove i nanose milionske štete našim sugrađanima. U Bačkim Vinogradim i Hajdukovo na meti lopova su ograde oko vinograda i mnogi poljoprivrednici imaju štetu od nekoliko hiljada evra. Lazi Nikolajevu je pokraden vinograd i naneta šteta od sedam hiljada evra.

U Policijskoj upravi u Subotici objašnjavaju da imaju odličnu saradnju sa poljočuvarima u Bačkim Vinogradima, Paliću i Hajdukovu. U zajedničkim akcija su sprečili po nekoliko krivičnih dela razbojništva i krađa.

U Policijskoj upravi u Subotici apeluju na građane da ukoliko primete da se neko sumnjivo ponaša prijave na broj telefona 192. Na osnovu sličnih prijava pojedina krivična dela su rešena, a izvršioci uhvaćeni na delu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 4123
Povezane teme

krađe u Subotici

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.