Komentara: 17
Pregleda: 10615

Na Kelebiji zaplenjena tehnička roba vredna blizu 800.000 dinara

15.09.2014. u 17:51h
Izvor: Subotica.com
Na graničnom prelazu Kelebija u subotu je sprečen pokušaj krijumčarenja građevinskog alata poznatih robnih marki "Hilti" i "Hammer", vrednog gotovo 800.000 dinara, saopšteno je iz Uprave carina
Na Kelebiji zaplenjena tehnička roba vredna blizu 800.000 dinara

Neprijavljena roba otkrivena je otkrivena u saradnji sa graničnom policijom, u kombiju marke "Ford", austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji srpski državljanin sa prebivalištem u Beču.

Iako je vozač izjavio da sa sobom nosi samo lični prtljag, te da nema ništa da prijavi za carinjenje, carinici su odlučili da izvrše detaljan pregled vozila. Tada su u prtljažniku pronašli neprijavljen građevinski alat prekriven ćebetom.

Najbrojniji je bio alat marke "Hilti", u okviru kog su se nalazile akumulatorska bušilica, električna bušilica, šrafilica i testera, rotacioni laser za nivelisanje predmeta na terenu, pištolj za nanošenje lepka, 3 dleta za beton i izolaciona smesa za popunjavanje rupa. Pored navedenog, pronađene su i 4 "Hammer" burgije za beton.

Na Kelebiji zaplenjena tehnička roba vredna blizu 800.000 dinara

Alat čija se vrednost procenjuje na 789.000 dinara, privremeno je zadržan, dok je protiv vozača pokrenut prekršajni postupak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 10615
Povezane teme

zaplena

krijumčarenje robe

granični prelaz kelebija

uprava carina

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.