• Pregleda: 8679

Na Kelebiji u autobusu otkrivena velika količina cigareta

Carinici su juče na graničnom prelazu Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja 42.600 cigareta iz Republike Srbije., saopšteno je iz Uprave carina.
Na Kelebiji u autobusu otkrivena velika količina cigareta

Cigarete marki „Chesterfiled“, „Chesterfiled blue“, „Pall Mall“ , „Marlboro touch“, „Marlboro light“, „Memfis“, „Davidoff“, „LM blue“, „Winston clasic“,  „Winston red“ „Ronhil Aqva marine“, „Eve“ , „IV Lilac“ i „Glamour azure“ otkrili su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su akciju na tom prelazu izveli oko 19 časova.

Tom prilikom detaljno su pregledali autobus koji saobraća na redovnoj liniji Ribarići – Salcburg, kada su jedan deo cigareta otkrili u prostoru iza frižidera kod zadnjih vrata, u šupljini iznad zadnjih točkova kao i u toaletu, dok se preostali deo nalazio u ventilaciji.

Šupljina iza otvora za ventilaciju otkrivena je zahvaljujući kontroli na mobilnom skeneru, zbog čega je i taj deo autobusa podvrgnut detaljnoj kontroli.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
qw Odgovori
213 šteka
panonski čamac Odgovori
Redovna linija "Ribarići – Salcburg"... hahahahaha
swano Odgovori
mora da je strastven pusac?
ferika Odgovori
to sve stane u ficu
punisher Odgovori
Marlboro light gde ima da se kupi jos?
forest gamp Odgovori
Sta je sa autobusom ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.