Komentara: 6
Pregleda: 9627

Na Kelebiji u autobusu otkrivena velika količina cigareta

11.01.2016. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
Carinici su juče na graničnom prelazu Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja 42.600 cigareta iz Republike Srbije., saopšteno je iz Uprave carina.
Na Kelebiji u autobusu otkrivena velika količina cigareta

Cigarete marki „Chesterfiled“, „Chesterfiled blue“, „Pall Mall“ , „Marlboro touch“, „Marlboro light“, „Memfis“, „Davidoff“, „LM blue“, „Winston clasic“,  „Winston red“ „Ronhil Aqva marine“, „Eve“ , „IV Lilac“ i „Glamour azure“ otkrili su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su akciju na tom prelazu izveli oko 19 časova.

Tom prilikom detaljno su pregledali autobus koji saobraća na redovnoj liniji Ribarići – Salcburg, kada su jedan deo cigareta otkrili u prostoru iza frižidera kod zadnjih vrata, u šupljini iznad zadnjih točkova kao i u toaletu, dok se preostali deo nalazio u ventilaciji.

Šupljina iza otvora za ventilaciju otkrivena je zahvaljujući kontroli na mobilnom skeneru, zbog čega je i taj deo autobusa podvrgnut detaljnoj kontroli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 9627
Povezane teme

granični prelaz kelebija

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.