Komentara: 13
Pregleda: 8521

Na Horgošu zaplenjeno gotovo 25 kilograma marihuane

20.02.2014. u 20:11h
Izvor: Uprava Carina
U zajedničkoj akciji carinika i granične policije 19. februara na graničnom prelazu Horgoš osujećen je pokušaj jednog bugarskog državljanina da prokrijumčari gotovo 25 kilograma marihuane i neznatne količine stimulativnih sredstava.
Na Horgošu zaplenjeno gotovo 25 kilograma marihuane

Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli odgovorio da nema ništa, carinici su se ipak odlučili na detaljan pregled koji je započet u garaži.

Vozilo je podignuto  dizalicom nakon čega je uočeno da se sa donje strane auta na obe strane ispod pragova nalaze dograđeni bunkeri, koji su probijeni metalnom šipkom.

Ukupno 66 paketa specifično upakovanih, ukupne bruto mase 24.815 grama otkriveno je na pomenutum mestu, dok je u torbi koja se nalazila u prtljažniku pronađeno još 10 ampula testosterona, dve tablete cijalisa, tri kesice kamagre i tri tablete leksilijuma.

Na Horgošu zaplenjeno gotovo 25 kilograma marihuane

Kao i u svim do sada slučajevima kada je bilo reči o ovoj vrsti robe, putnik, vozilo, otkrivena droga i stimulativna sredstva predati su policiji u dalju nadležnost.

Izvor: Uprava Carina
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 8521
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena

marihuana

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.