• Pregleda: 8046

Na Horgošu zaplenjeno gotovo 25 kilograma marihuane

U zajedničkoj akciji carinika i granične policije 19. februara na graničnom prelazu Horgoš osujećen je pokušaj jednog bugarskog državljanina da prokrijumčari gotovo 25 kilograma marihuane i neznatne količine stimulativnih sredstava.
Na Horgošu zaplenjeno gotovo 25 kilograma marihuane

Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli odgovorio da nema ništa, carinici su se ipak odlučili na detaljan pregled koji je započet u garaži.

Vozilo je podignuto  dizalicom nakon čega je uočeno da se sa donje strane auta na obe strane ispod pragova nalaze dograđeni bunkeri, koji su probijeni metalnom šipkom.

Ukupno 66 paketa specifično upakovanih, ukupne bruto mase 24.815 grama otkriveno je na pomenutum mestu, dok je u torbi koja se nalazila u prtljažniku pronađeno još 10 ampula testosterona, dve tablete cijalisa, tri kesice kamagre i tri tablete leksilijuma.

Kao i u svim do sada slučajevima kada je bilo reči o ovoj vrsti robe, putnik, vozilo, otkrivena droga i stimulativna sredstva predati su policiji u dalju nadležnost.

Izvor: Uprava Carina

povezane teme

13
komunist Odgovori
sad umesto narodne kuhinje otvorite pušionice...
doo pa da zapalimo Odgovori
Evo dobrovoljno se javljam da nasa firma besplatno spali sve zaplenjene kolicine marihuane. Lepo polako gram po gram
Pametnjaković Odgovori
"Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli odgovorio da nema ništa, carinici su se ipak odlučili na detaljan pregled koji je započet u garaži."

Sad je veliko pitanje KO je odlučio da se izvrši detaljan pregled vozila, da li carinici ili PAS tragač koji detektuje drogu u vozilu????
Ako je to uradio pas tragač, malo i njega pohvalite da se i on raduje da je dobro odradio posao.
daki Odgovori
cestitke kolegama
ffilozoff Odgovori
#pametnjakovic,PA Taj je odkucan jos kad je krenuo iz Amsterdama!!! Da je "neki"nas,proso bi ladno,jer dacicev sef kabineta je i sarica stitio do danas!!!!
rastko Odgovori
Ehh. Jbg.. sto nisu dali meni..
Blago Odgovori
Ona smesna akcija "GROM" sto je bila ne toliko davno, pretresli 900 objekata, niti su uhapsili nekoga znacajnog i ukupno su nasli manje robe nego kod ovog gospodina. Jos su se hvalili sa tom tugom. Mislim naravno na gospodu iz SNS-a i SPS-a. Nisam opredeljen ni za jednu stranku u Srbiji, ali ovi su mi posebno interesantni.
bane bez mane Odgovori
tatini i mamini sinovi i dalje diluju, nadam se da će se Subotica očistit od takvi.
buka Odgovori
kakva dojava...
kojot Odgovori
Будала није платила ПДВ иначе је нико га не би дирао...
sasavi Odgovori
a jel uzo afu
lakumity103 Odgovori
Zaboravili ste da objavite inicijale, pa makar i bugarske.
ferrari Odgovori
"Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli odgovorio da nema ništa,".... Da je prijavio onda ne bi uzeli???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.