Komentara: 5
Pregleda: 6609

Na Horgošu zaplenjeno 18kg marihuane

10.05.2013. u 23:39h
Izvor: RTS
Na graničnom prelazu Horgoš sprečen pokušaj šverca droge za koju se pretpostavlja da je marihuana. Droga bila sakrivena u automobilu kojim upravljao državljanin Makedonije.
Na Horgošu zaplenjeno 18kg marihuane

Pripadnici Regionalnog centra granične policije pronašli su na graničnom prelazu Horgoš, u vozilu "fijat" makedonskih registarskih oznaka, 17 kilograma i 860 grama biljne materije zelene boje za koju postoje osnovi sumnje da je opojna droga marihuana, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Kako je navedeno, vozilom je upravljao V.G. državljanin Makedonije, a materija, za koju postoje osnovi sumnje da je marihuana, bila je sakrivena u prepravljenom prostoru patosa vozila, takozvanom "duplom dnu".

Nakon izvršenog uviđaja osumnjičenom V.G. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnim pravosudnim organima.

Izvor: RTS
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6609
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena

droga u subotici

subotica narkotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.