Komentara: 13
Pregleda: 6687

Na Horgošu zaplenjeno 15kg marihuane

25.02.2014. u 11:35h
Izvor: Uprava Carina
Na graničnom prelazu Horgoš, carinici su u nedelju, 23. februara, sprečili dvojicu srpskih državljana da iz zemlje iznesu preko 15 kilograma marihuane. Pomenuti putnici su putovali automobilom novosadskih registarskih tablica iz Srbije u Mađarsku.
Na Horgošu zaplenjeno 15kg marihuane

Iako su na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave carinskoj kontroli odgovorili da nemaju ništa,  carinici su insistirali da vozilo bude detaljno  pregledano  mobilnim skenerom.

Slika sa skenera je pokazala  nepravilnosti u predelu zadnjeg branika i bočnim pragovima automobila nakon čega je usledila  detaljna  kontrola. Droga je otkrivena u paketima umotanim u celofan traku.

Uz prisustvo službenika granične policije, paketi su izvađeni i tada je utvrđeno je da ih ukupno ima 20, ukupne mase 15428 grama. Roba, automobil i putnici su predati  u dalju nadležnost službenicima  policije.

Izvor: Uprava Carina
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 6687
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena

marihuana

krijumčarenje robe

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.