• Pregleda: 6955

Na Horgošu zaplenjena 4 kg marihuane

Carinici su u subotu (31. avgust) na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja preko 4 kilograma marihuane.
Foto: Ilustracija
Na Horgošu zaplenjena 4 kg marihuane

Opojna droga je otkrivena na izlazu iz Republike Srbije, u autobusu danske prevozničke firme koja radi na relaciji Kladovo-Beograd-Espergaerde. Autobusom je upravljao 30- godišnji srpski državljanin iz Kladova. Na pitanje carinika upućeno vozačima i putnicima da li imaju nešto da prijave carinskoj kontroli, odgovorili su da nemaju ništa. Carinici su međutim odlučili da zajedno sa pograničnom policijom autobus podvrgnu detaljnoj kontroli.Nakon istovara autobusa u prtljažniku je otkrivena torba za koju se niko nije javio kao vlasnik. Na prtljažnoj nalepnici se nalazilo ime putnika koji nije bio u autobusu, niti se nalazio na spisku putnika, a čije je torbe vozač primio u autobus i prevoz.

Pregledom torbe ustanovljeno je da ima duplo dno i da se unutra nalazi marihuana umotana u 10 paketa, ukupne težine 4.298 grama.

Marihuana i vozač autobusa su predati u dalju nadležnost policiji radi vođenja krivičnog postupka.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
Judas Odgovori
4kg pre ili POSLE zaplene?! Hm?!
gavran Odgovori
@judas
Cemu tako ogranicen komentar??
kojot Odgovori
Колико сам ја чуо заплењено је 9630грама(9,63кг)!!! Где је остатак?
junak Odgovori
Import - export extra proizvod.
Kris Odgovori
Ostatak je vec na trzistu i policija ima svoje ljude. . Od plate nemoze niko da zivi, to zna i narod. . Daj te nam plate i svako ce da radi posteno!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.