Komentara: 0
Pregleda: 4554

MZ Zorka dobila apoteku

02.06.2011. u 23:23h
Izvor: RTV Yueco
MZ Zorka dobila apoteku

MZ Zorka dobila je apoteku. Kompletan objekat, u kom se nalazi apoteka, ambulanta, gerontološki klub, mesna zajednica i vrtić finansiran je od strane Fonda za kapitalna ulaganja u vredsnoti od 35 miliona dinara, dok je za urađenje apoteke, grad izdvojio 500 hiljada dinara. Ovo je 21. ogranak apoteke Subotica, a meštani ove mesne zajednice prezadovoljni su činjenicom da više ne moraju da odlaze do centra grada po lekove.

Do nedavno su meštani nakon pregleda u ambulanti morali da idu u grad kako bi opočeli terapiju lekovima koja im je pripisana. Od danas, to im neće predstavljati problem jer je udaljenost apoteke i ambulante svega nekoliko metara.

MZ Zorka ima 5000 punoletnih meštana i otvaranje apoteke u multifunkcionalnom objektu bilo je neminovno zbog potreba građana.

Apoteku su svečno otvorili gradonačelnik Subotice Saša Vučinić i direktoraka Apoteke Subotica Svetlana Stojkov Rudinski. U apoteci se nalazi 770 vrsta artikala u vrednosti od 600 hiljada dinara.

Ovo je poslednja faza koja je rađena na ovom multifunkcionalnom objektu na Zorci, čime je on i zvanično završen.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4554
Povezane teme

Saša Vučinić

apoteka subotica

mz zorka

svetlana stojkov rudinski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.