Komentara: 1
Pregleda: 3439

MZ Radanovac dobila novo rukovodstvo

05.08.2011. u 19:01h
Izvor: RTV Yueco
MZ Radanovac dobila novo rukovodstvo

Stanovnici Radanovca dobili su novo rukovodstvo mesne zajednice. Koalicioni sporazum o formiranju vlasti potpisali su predstavnici Demokratske stranke, Demokratske stranke vojvođanskih Mađara, Socijalističke partije Srbije i Grupe građana "Za Radanovac". Novo rukovodstvo postavilo je pred sebe kao prioritetan zadatak poboljšanje infrastrukture u naselju.

Na osnovu tog sporazuma, za predsednika Skupštine MZ izabran je Milutin Drašković iz DS-a, a predsednik Saveta će biti Silard Almaši iz DSVM-a.

Na izborima za članove Skupštine Mesne zajednice Radanovac, DS je osvojio 1 mandat, SVM 4, GG "Za Radanovac" 1 mandat, SPS 1 mandat, DSVM 2 mandata, tako da većinu obezbeđuje 5 od 9 članova Skupštine. Poptisivanju sporazuma prisustvovali su predstavnici partija koalicije. Realizaciju razvojnih projekata u ovoj mesnoj zajednici pružaće i Skupština grada.

U MZ Radanovac živi 2.062 stanovnika, od kojih je 763 stanovnika iskoristilo svoje pravo glasa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3439
Povezane teme

mesne zajednice

mesna zajednica

radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.