Komentara: 1
Pregleda: 2589

Muzički spektakl u Gradskoj većnici

10.11.2010. u 13:30h
Izvor: RTV Yueco
<p>Grupa ABBA je bila &Scaron;vedska pop grupa.Ostali su najuspe&scaron;nija &Scaron;vedska i jedna od najpopularnijih grupa na svetu. Grupa je dominirala na top listama od sredine sedamdesetih do početka osamdesetih, prodav&scaron;i mnogo hit singlova i albuma.</p>
Muzički spektakl u Gradskoj većnici

Svi oni koji su odrasli uz hitove ove popularne grupe, čije se pesme i danas slušaju a i mlađa subotička populacija 22 i 23.novembra moći će da se priseti tih godina.Subotička grupa Mani Mani koju čine subotički solisti i Ženski omladinski hor više od dva meseca pripremaju se kako oni kažu za jedan pod navodnicima drugačiji muzički spektakl.

Veliki doprinos muzičkom prokektu, kakav je ovaj dala je pevačica Jellena koja je rado prihvatila poziv organizatora.
Maćaš Muranji posle nekoliko godina, uspeva da ostvari svoj cilj koji nije ni malo lak ali veruje da će subotička publika uživati zajedno sa muzičarima na sceni u samom programu.Karte po ceni od 300 dinara prodaju se u galeriji pod tornjem.Oba dana ponedeljak i utorak 22. i 23. novembra koncert se održava u Velikoj večnici gradske kuće sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2589
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.