Komentara: 3
Pregleda: 7244

Muzička fontana u jezeru Palić

18.04.2011. u 16:08h
Izvor: RTV Yueco
Muzička fontana u jezeru Palić

Sinoć je svečano puštena u rad muzička fontana koja se nalazi u jezeru Palić. Objekat svetli noću, a svetla, boje i rad fontane su usklađeni sa klasičnom muzikom. Pored toga, što smirujuće deluje na posetioce, objekat ima i ekološku funkciju.

Posetioce Palića sinoć je privukao nesvakidašnji događaj. Stajali su pored jezera i gledali fontanu koju ih je opčinila sa spektrom boja, kao i klasičnom muzikom koja je pratila rad objekta. Posetiocima se dopada nova investicija grada, jer deluje smirujuće i bajkovito.

U četvrtom sektoru jezera Palić postavljeno je šest aeratora na potezu od Ženskog štranda do ribarske kućice u južnom delu jezera. Ideja je da se poboljšaju uslovi života u jezeru, kao i kvalitet jezerske vode i aeratori imaju funkciju dovođenje kiseonika u jezero. U preduzeću “Park Palić” kažu da su se trudili da šesti aerator, koji je ujedno i muzička fontana bude zanimljiv i ima ekološku funkciju.

Fontana će da radi i noću i danju, stim da će noću biti uz muzičku pratnju. Ove godine za sve urgentne mere kako bi se poboljšao kvalitet jezerske vode obezbeđeno je 10 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić Fotografije nove fontane na jezeru Palić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 7244
Povezane teme

fontana u Paliću

fontana Jezero Palić

muzička fontana Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.