Komentara: 10
Pregleda: 2592

Muka stanovnika Iđoške ulice

20.10.2011. u 18:15h
Izvor: RTV City
Muka stanovnika Iđoške ulice

Građani Iđoške ulice,u Mesnoj zajednici Aleksandrovo obratili su se našoj redakciji u nadi da ce pronaci odgovor na pitanje koje postavljaju gradskim vlastima vise od 2 godine, a,iako su im se obracali u vise navrata, ne dobijaju konkretan odgovor koji se odnosi na problem koji ih muci.

Prema rečima stanovnika Iđoške ulice ,problem se javlja u jesen i zimu kada velika količina kišnih i snežnih padavina zbog neasfaltirane i neregulisane ulice,plavi dvorišta i kuće pri čemu izaziva veliku materijalnu štetu na na njima i na okućnicama.Kuće se slezu u temeljima,dolazi do pucanja i odvajanja zidova .

Dodatni problem predstavlja i izdizanje nivoa puta Iđoške ulice izvedeno nakon intervencija na komunalnoj vezi. Put je znatno viši od nivoa kuća,naročito na levoj strani ulice,a situaciju otežava i mali broj slivnika u ulici.

U MZ Aleksandrovo kažu da problem ne može da se reši dok ne bude izrađen Plan detaljne regulacije za ovaj deo grada.

Kako smo saznali u Zavodu za urbanizam plan bi trebao da bude završen do kraja marta sledeće godine.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 2592
Povezane teme

mesna zajednica aleksandrovo

aleksandrovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.