Komentara: 5
Pregleda: 4992

Mudrinski napustio Spartak

17.07.2017. u 23:43h
Izvor: Subotica.com
Pred sam početak prvenstva Super lige Srbije Spartak je ostao bez prvog strelca ekipe. Plave golubove napustio je Ognjen Mudrinski.
Mudrinski napustio Spartak

Ognjen Mudrinski, fudbaler Spartak Ždrepčeve krvi napustio je subotičkog superligaša i prešao u Čukarički. Brđani su aktivirali otkupnu klauzul od 200.000 evra za Mudrinskog, koju je nekadašnji napadač Crvene zvezde imao u Spartaku.

Stameni napadač u Suboticu je stigao u Januaru 2016. godine. Protekle sezone postigao je 16 golova na 33 utakmice  što je bilo i najbolja preporuka za promenu sredine. Mudrinski je ponikao u Vojvodini,  igrački stasao u Jagodini, a potom nosio dres najvećeg kluba u Srbiji. Crvene zvezde. Sa tadašnje Marakane se preselio u Grojter Firt, potom u Arau.

Mudrinski je poslednji put igrao za ekipu Spartaka u "generalki" sa Segedinom, odigranoj pre par dana na Gradskom stadion, gde je odigrao odličan meč, a jedan gol mu je poništen zbog neopravdano dosuđenog ofsajda.

Nova superligaška sezona počinje u petak, 21. jula, a otvoriće je duel Vojvodine i Čukaričkog, za koji će po svemu sudeći debitovati i Mudrinski. Spartak sezonu otvara na svom stadionu dan kasnije, u subotu, kada dočekuje Bačku. Utakmica će se igrati od 20 časova, pod veštačkom svetlošću, i to će biti prvi meč "golubova" koji će od prvog minuta odigrati pod reflektorima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4992
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.