Komentara: 0
Pregleda: 2074
Video

Monodrama "Bracikine vragolije" u petak u Dečjem pozorištu

15.11.2017. u 10:33h
Izvor: Subotica.com
Posle uspešne premijere krajem novembra i velikog interesovanja za novo izvođenje, monodrama "Bracikine vragolije" ponovo pred subotičkom publikom u petak, 17. novembra.
Monodrama "Bracikine vragolije" u petak u Dečjem pozorištu

Monodrama je autorski komad široj subotičkoj javnosti poznatog Miroslava Čavića, obiluje zdravim humorom ovog podneblja. Sam autor kroz karakter "Bracike" na svojstven način prepričava anegdote i "lovačke priče" koje su, sudeći po reakcijama publike sa premijernog izvođenja, zasmejavale prisutne do suza.

Koliko je publika imala poverenja u Čavićev prvenac govori do poslednjeg mesta ispunjena sala Dečjeg pozorišta na premijeri, ali i brojne kritike i upiti kada će biti repriza. Prva repriza će biti u petak, 17. novembra od 20 časova, dok se naredna, treća predstava po redu, na zahtev publike, biti odigrana u decembru. Po rečima autora naredno izvođenje će trajati preko sat vremena, a biće i prošarano sa nekim novim skečevima.

Cena ulaznice je 200 dinara, a iste se mogu nabaviti u kafeu "Slonček" i "Svon" na Radijalcu, kao i na veče predstave na samom ulazu, ukoliko preostane neka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2074
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.