Komentara: 10
Pregleda: 5453

"Modna pista ravnopravnosti" u Hotelu "Galerija"

15.07.2015. u 17:04h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji UG „Ravnopravnost u svemu“ u nedelju, 26. jula u Balskoj dvorani Hotela „Galerija“ biće održana modna revija „Modna pista ravnopravnosti“ na kojoj će učestvovati devojke sa invaliditetom.
"Modna pista ravnopravnosti" u Hotelu "Galerija"

Manifestaciju, koja za cilj ima predstavljanje javnosti najugoženije ženske populacije, podržalo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Na reviji će učestvovati oko 25 devojaka sa invaliditetom, koje će nositi odevne predmete pogodne za posao ili fakultet, ali i etno i svečanu, večernju kolekciju. 

Prema rečima, državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenada Ivaniševića, modna revija je primer uspešne saradnje državnog sektora, nvo i socijalno-odgovornih preduzeća u cilju omogućavanja osobama sa invaliditetom da ostvare potrebe, koje su svojstvene svim ljudima. Na otvaranju će se, pored resornog ministra, Aleksandra Vulina, pojaviti i neke od istaknutih ličnosti iz kulturnog života.

Izvor: RTV Yueco
Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti" Najava "Modne piste ravnopravnosti"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5453
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.