Komentara: 8
Pregleda: 1903

Mladi vaterpolisti Spartak-Prozivke izborili polufinale Kupa Srbije

18.02.2015. u 10:03h
Izvor: Subotica.com
Mladi vaterpolisti Spartak-Prozivke (2002) uspeli su da se plasiraju među četiri najbolje ekipe Srbije ovogodišnjeg najmasovnijeg takmičenja - nacionog Kupa, gde će se za trofej boriti protiv protiv Partizana, Vojvodine i Crvene zvezda. Polufinale i finale su na programu 28. februara i 1. marta.
Mladi vaterpolisti Spartak-Prozivke izborili polufinale Kupa Srbije

Vaterpolisti Spartak-Prozivke, generacija 2002 i mlađi, izborili su plasman u samu završnicu Kupa Srbije, odnosno među četiri najbolje ekipe u državi. Subotičani su subotu u Beogradu na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović" savladali ekipe "Taš" i "Nais", dok su izgubili od domaćina, ekipe Crvene zvezde.

Takmičenja su održana u dve grupe, jednoj je domaćin bio Kragujevac, dok je druga bila u Beogradu.

U prvom meču Crvena zvezda je savladala Spartak Prozivku sa 10:3, zatim je Spartak Prozivka bio bolji prvo od Taša rezultatom 8:6, a zatim i protiv Naisa rezultatom 9:4. U konačnom plasmanu druge grupe Crvena zvezda je imala maksimalan učinak i 9 bodova, slede Spartak Prozivka  sa 6, Taš 3 i Nais bez bodova.

Na finalni turnir koji će se održati poslednjeg vikenda februara plasirali su se Partizan, Vojvodina, Crvena zvezda i Spartak Prozivka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 1903
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.