Komentara: 1
Pregleda: 2198

Mladi duh Evrope na Festivalu

12.07.2011. u 14:20h
Izvor: RTV Yueco
Mladi duh Evrope na Festivalu

U okviru Festivala evropskog filma Palić i ove godine biće održana selekcija “Mladi duh evrope”gde će biti prikazani filmovi koji su nagrađeni na velikim filmskim festivalima poput onog u Kanu. Osim toga organizovaće se i koncerti sa kvalitetnom muzikom uglavnom alternativnih bendova, a biće organizovane i radionice na nekoliko tema, od kojih će jedna biti radionica dokumentarnog filma.

Selekcija "Mladi duh Evrope" počinje drugog dana festivala i završava se pretposlednjeg dana Festivala. Za svaki dan izabran je po jedan dugometražni film, što do sada nije bila praksa. Filmovi će biti prikazani od 21:30h na Velikoj Terasi na Paliću.

U okviru ovog programa biće organizovano 5 koncerata u rasponu od domaćih i stranih aleternativnih zvezda, do svetski poznatih avangardnih muzičara, kao što je Mick Harvey. U isto vreme biće organizovane i radionice dokumentarnog filma, a jedna od njih biće upravo muzički dokumentarac.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a Festival evropskog filma Palić organizuje svakog dana prevoz od Beograda i Novog Sada do Palića koji je takođe besplatan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2198
Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

european film festival palic

filmski festival u subotici

mladi duh evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.