Komentara: 0
Pregleda: 3776

Mjuzikl Silvester Levai u Subotici

14.06.2011. u 19:25h
Izvor: RTV Yueco
Mjuzikl Silvester Levai u Subotici

Subotica će biti domaćin polufinala i finala međunarodnog takmičenja u pevanju Mjuzikla pod nazivom “Silvester Levai” po istoimenom proslavljenom svetskom muzičaru, rođenom u Subotici. Takmičari iz Budimpešte, Bukurešta, Minhena, Graca, Tokija, kao i nekoliko gradova iz Srbije nastupiće od 29. i 30. juna na sceni Jadran Narodnog Pozorišta, dok će njih 18 koji prođu u finale nastupiti na Letnjoj pozornici na Paliću.

Takmičenje će biti održano u tri kategorije, ženski solo, muški solo i karakterno pevanje. Karte se, osim na blagajni Narodnog pozorišta, mogu kupiti u Somboru, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži, po ceni od 400 dinara za polufinale i 700 dinara za finale, dok će na dan takmičenja ulaznice biti skuplje.

Pokrovitelji ovog događaja su Pokrajinski sekreterijat za kulturu, grad Subotica, Mađarski kulturni centar Nepker, Narodno Pozorište i Operetsko pozorište iz Budimpešte.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3776
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Grad Subotica

nepker

mjuzikl silvester levai

bela bodrogi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.