Komentara: 53
Pregleda: 7435

Miting povodom hapšenja Ratka Mladića

27.05.2011. u 15:11h
Izvor: RTV Yueco
Miting povodom hapšenja Ratka Mladića

Gradski odbor Srpske radikalne stranke pozvao je Subotičane na Veliki protestni miting povodom hapšenja generala Ratka Mladića.

SRS ističe da je hapšenje srpskog generala Ratka Mladića i njegovo izručenje Haškom tribunalu koje će uslediti, jedan od najjačih udaraca srpskim nacionalnim interesima. Prozapadnom politikom i ispunjavanjem zahteva Brisela i Vašingtona, režim Borisa Tadića potpuno je ponizio Srbiju.

Srbija je danas pod okupacijom, a našom državom upravljaju Brisel i Vašington, stoji u saopštenju ove stranke koja poziva sve slobodoljubive građane da prisustvuju mitingu u nedelju u 19 h ispred Doma Narodne skupštine u Berogradu.

Sve informacije i prijavljivanje za odlazak na protesni miting možete dobiti od petka do subote na tel: 024/670-745 i 024/670-746, i u prostorijama GO SRS Subotica, Trg Lazara Nešića 1,10 sprat kanc.br 129 .

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 53
Pregleda: 7435
Povezane teme

uhapšen ratko mladić

general ratko mladić

miting ratko mladić

srpska radikalna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.