Komentara: 12
Pregleda: 14042

Mirna Radulović u hotelu Galleria za Dan zaljubljenih

28.01.2013. u 20:37h
Subotica.com ekskluzivno saznaje da je postignut dogovor između menadžmenta subotičkog hotela Galleria i Prva records izdavačke kuće koja upravlja karijerom naše sugrađanke Mirne Radulović - pobednice Prvog glasa Srbije.
Mirna Radulović u hotelu Galleria za Dan zaljubljenih

U ovom momentu mogu da potvrdim ispred hotela Galleria da je posle nekoliko dana pregovora postignut pismeni dogovor o prvom zvaničnom nastupu Mirne Radulović nakon pobede u Prvom glasu Srbije.

Posebno nam je zadovoljstvo što će taj prvi nastup biti baš u Subotici i u našem hotelu jer mislim da je i Subotičanima poznato da je Galleria u poslednjih godinu dana mnogo radila na pozicioniranju svog imidža kao jedne od najistaknutijih tačaka subotičkog turizma. Angažman Mirne Radulović za Dan zaljubljenih je samo još jedan uspešan korak u nizu i nadam se da će ih biti još mnogo - istakao je Danilo Uzelac, direktor hotela.

Mislim da Galleria nastavlja jednu dominaciju u organizaciji tematskih večeri u Subotici i da to radi vrlo odmereno i sa dosta stila. Potvrda toga je i po nama najbolji mogući Dan zaljubljenih u gradu uz još uvek "vruću" pobedu naše sugrađanke Mirne koja će biti specijalni gost večeri. Pošto je Mirna najbolji vokal iz Subotice a mi pretendujemo da budemo jedan od najboljih hotela iz Subotice, ta kombinacija mora da garantuje odličan provod pun pravih emocija za 14. februar.

Mirna Radulović u hotelu Galleria za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih se organizuje u Balskoj sali hotela Galleria i rezervacije i preuzimanje karata se može izvršiti na broj telefona 024/647-282 ili u našoj Bavarskoj pivnici.

Cena romantične večere je 1.990,00 dinara po osobi. Piće nije uračunato u cenu, a mi ćemo se potruditi da ponudimo jednu prikladnu selekciju vina pored standardne ponude pića u hotelu Galleria.

Broj mesta je ograničen i pozivam sve zainteresovane da svoje karte preuzmu na vreme, rekao je u razgovoru Branimir Cigale, direktor marketinga hotela.

Mirna Radulović Subotica

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 14042

Povezana vest

Povezano dešavanje

Mirna Radulović

Mirna Radulović

28.01.2013.
0
Povezane teme

hotel galleria

prvi glas srbije

dan zaljubljenih

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.